oriëntatietraject

Zoek jij een baan in techniek?

Maak dan nu de overstap naar techniek met behulp van een oriëntatietraject!

Dit oriëntatietraject is speciaal voor kandidaten uit de volgende gemeentes:

Amsterdam, Aalsmeer, De Ronde Venen, Diemen, Haarlemmermeer, Ouder-Amstel, Uithoorn (de Arbeidsmarktregio Groot Amsterdam).

 Wil je meedoen?
Meld je dan aan via deze link als ‘interesse in oriëntatiedag’. Je ontvangt dan een uitnodiging voor de informatiesessie. Vervolgens kan je besluiten of je het gehele oriëntatietraject wilt volgen.

 

Opendag en intakegesprek

Je bezoekt een opendag van de Hogeschool van Amsterdam (HvA) op 5 november (10.00-14.00) of krijgt een online voorlichting van de opleiding Engineering op 18 november (15.00-15.45). Daarna vindt er een intakegesprek plaatsen, waarbij er diverse vragen aan je worden gesteld. Zo willen we vaststellen welke hulp je verder nog nodig hebt. Vervolgens krijg je adviezen over welke hulp je verder kan helpen, zoals een studiekeuzeworkshop of het bezoeken van een andere opendag

Workshop

.
Een van de mogelijkheden om je verder te helpen is de workshop ‘Leer en werk waar je kracht ligt’ van Hans Cremer op 22 november van 10.00-13.00 uur. Tijdens deze workshop krijg je inzicht in je kwaliteiten en bij welke soort banen deze kwaliteiten passen. 

Meet & Match

Op 1 december doe je van 16.00-17.00 uur mee aan een online Meet & Match. Tijdens deze Meet & Match leer je bedrijven kennen en ga je met de bedrijven in gesprek.

Kan je niet op 1 december? Dan kan je ook 15 december deelnemen. Daarnaast kunnen we je ook op andere manieren in contact brengen met bedrijven.