Opleidingen

hogescholen & opleidingen

Be an Engineer is een samenwerkingsinitiatief tussen acht hogescholen in Nederland. Lees meer over de opleidingsinstituten en de opleidingen die aansluiten bij de Techniek. 

Hogeschool van Amsterdam

De Hogeschool van Amsterdam (HvA) is een kennisinstelling die met een breed aanbod aan beroepsonderwijs een grote variëteit aan studenten opleidt die hun talenten maximaal ontplooien om zelfstandig en op een hoog niveau hun professie uit te oefenen. Door de koppeling van onderwijs en praktijkgericht onderzoek draagt de HvA bij aan de vernieuwing van de beroepspraktijk en de samenleving in en om een internationaal georiënteerd Amsterdam.

Deeltijd bachelor

  • Engineering (werktuigbouwkunde/technische bedrijfskunde)
 

Deeltijd associatie degree

 
Accountmanager: Zinzi van der Zanden – z.e.van.der.zanden@hva.nl
Vragen over de opleidingen? Paul Bonsema – p.t.j.bonsema@hva.nl

Hogeschool Arnhem en Nijmegen

Bij de Hogeschool Arnhem en Nijmegen (HAN) ontdekken meer dan 37.000 studenten hun toekomst. En brengen ruim 4.000 medewerkers hun kennis en ambitie tot bloei. Ontdek hoe onze organisatie in elkaar steekt en lees meer over waar we goed in zijn.

HAN biedt een springplank naar jouw toekomst. Hoe dan? Door nieuwsgierig, ondernemend, onderzoekend en open te zijn:

  • We kijken over de grenzen van vakgebieden heen. Want: gezondheidszorg kan niet zonder techniek, en onderwijs en ICT hebben invloed op vrijwel elk vakgebied. Om maar een paar voorbeelden te noemen.
  • Fouten maken mag. We vallen, en staan weer op. Alleen zo kun je groeien!
  • In onze regio werken we veel samen met de beroepspraktijk. Alles draait om de thema’s Fair Health, Sustainable Energy & Environment (SEE) en Smart Region. We voeren praktijkgericht onderzoek uit, waar iedereen wijzer van wordt. 

En last but not least, we staan open voor de onbevangen blik van de studenten die we opleiden.

Deeltijd Bachelor

 

Deeltijd associatie Degree

 

Accountmanager: Mieke de Vries – mieke.devries@han.nl

Hogeschool Saxion

De wereld wordt steeds slimmer. Iedere dag opnieuw zien wij producten, diensten en oplossingen die er gisteren nog niet waren. Saxion vindt dat de mens in dit proces centraal moet staan. Daarom bereiden wij onze studenten op diverse manieren voor op hun toekomstige rol in deze dynamische samenleving.

Deeltijd bachelor

 

Deeltijd Associatie Degree

 
Accountmanager kandidaten: Ralph Baalhuis – r.h.b.baalhuis@saxion.nl
Accountmanager bedrijven:
Karin Louwers-k.g.j.louwers@saxion.nl

Hogeschool Rotterdam

Bij Hogeschool Rotterdam studeren ruim 40.000 studenten en er zijn zo’n 4.000 medewerkers werkzaam. Het opleidingsassortiment bestaat uit een breed aanbod in bijna alle onderwijssectoren.

Het onderwijs is nauw verweven met de grootstedelijke ontwikkelingen in de regio Rotterdam. In een voortdurende wisselwerking en samenwerking delen wij kennis, kunde en ervaring met het bedrijfsleven, instellingen en overheid.

Deeltijd Bachelor

 

Deeltijd associatie Degree


Accountmanager: 
Tineke Muller – t.h.l.muller@hr.nl

Hogeschool utrecht

Hogeschool Utrecht is een plek waar studenten, docenten en professionals elke dag samen bouwen aan de toekomst. Met hoogwaardig onderwijs en onderzoek werkt de HU aan professionalisering en innovatie van de beroepspraktijk. Dat doen we vanuit het centrum van Nederland, de regio Utrecht, internationaal bekend om zijn sterke economie en vernieuwende bedrijven.

Deeltijd Bachelor

Duaal bachelor

Deeltijd Associatie Degree

 Accountmanager: Wouter Kerkman – wouter.kerkman@hu.nl

hanzeHogeschool groningen

De Hanzehogeschool Groningen is de oudste multisectorale hogeschool van Nederland. Met vestigingen in Groningen, Assen, Leeuwarden en Amsterdam telt de hogeschool in totaal 30.878 studenten en 3.417 medewerkers.

De Hanzehogeschool Groningen, University of Applied Sciences, leidt kundige en betrokken professionals op, doet praktijkgericht onderzoek en is daarmee in de omgeving en (inter)nationaal een belangrijke partner bij het ontwikkelen van ondernemerschap en innovatieve, toepasbare kennis.

Deeltijd Bachelor

 

Deeltijd Associatie Degree

 
Accountmanager: Irma Koornstra – i.koornstra@pl.hanze.nl

AVANS HOGESCHOOL

Avans Hogeschool

De wereld verandert. Technologie wordt slimmer en data invloedrijker. Ook werk en loopbaan verlopen steeds flexibeler. Studenten hebben steeds meer behoefte aan keuzevrijheid, zelfontplooiing en flexibiliteit. Avans ontwikkelt natuurlijk mee. We sluiten met ons onderwijs aan op de toekomst. We wijzigen ons onderwijs van aanbodgericht naar vraaggestuurd. Relevant onderwijs. Omdat wij professionals willen opleiden die wendbaar en veerkrachtig zijn, zodat ze met veel kennis, vaardigheden en inzichten de arbeidsmarkt betreden.

Duaal Bachelor

De Haagse Hogeschool

Let’s change. You. Us. The world. Dat is de uitnodiging van De Haagse Hogeschool aan iedereen. We zetten onze studenten in hun kracht om de wereld, waarin zij leven, te veranderen en te verbeteren. Maar dat lukt alleen als we dat samen doen, zelf groeien en zo mee veranderen. Want wie betrokken is bij de uitdagingen in de wereld waarin we leven en daarin kritisch rondkijkt en vooruitkijkt, weet dat we nieuwe antwoorden nodig hebben. Die vinden we sneller als we continu elkaars inzichten, vaardigheden en technieken delen en leren toepassen.

Duaal bachelor

Vragen?

Heb je vragen, neem dan contact op via team@beanengineer.nl